REZERVARI

Deschis de Luni - Duminica de la orele 08:00 pana la ora 01:00

  • My choice caffe

    ai ocazia sa savurezi o cafea cu o crema densa,
    caffe latte si cappuccino dar si un adevarat Espresso Italian!

Despre noi

Situata intr-o locatie centrala, pe strada Mircea cel Batran la Nr. 98, langa Clinica Isis si Universitatea UMC, My Choice Caffe exista pentru a-ti oferii un loc elegant, cald si prietenos unde sa te opresti pentru o cafea scurta dimineata sau pentru o discutie in liniste pe timpul zilei sau la un pahar de vin ori un cocktail dupa lucru.

My Choice Caffe formeaza cadrul perfect pentru relaxare, iesiri cu prietenii, petreceri sau intalniri de business. Dorind sa atingem mereu asteptarile dumneavoastra, oferind atat selectii fine de cafea, ceaiuri si cocktailuri ce vor completa atmosfera de relaxare, iar pentru cei ce nu pot sa se dezlipeasca de lumea internetului, conexiunea wireless le sta la dispozitie.

La My Choice Caffe ai ocazia sa savurezi o cafea cu o crema densa, caffe latte si cappuccino dar si un adevarat Espresso Italian. Cafeaua si preparatele din cafea umplu cateva randuri bune din meniu, alaturi de cocktail-uri sau racoritoare. Meniul ceaiurilor este, la randul lui, unul variat, sortimentele exotice fiind preponderente. Despre cocktailuri...va lasam pe d-voastra sa le descoperiti!

My Choice Caffe „Take away” este creata special pentru persoanele active care iubesc cafeaua dar timpul nu le permite sa o savureze in locatie.  

Ca si alte beneficii, locatia este prevazuta cu televizoare generoase, unde puteti viziona meciurile de tennis, fotbal si handbal, internet wireless.

Serile aduc cu ele evenimente care sa te scoata din rutina si sa te faca sa te intorci mereu intr-un loc in care intotdeauna te vei simti bine.

Echipa My Choice Caffe